ENTER PASSWORD TO CONTINUE

Beste Geulklank Leden

Alle repetities en uitvoeringen zijn vanwege de coronacrisis afgelast tot 1 september en dan zullen we bezien of we weer kunnen opstarten en hoe.

Ook onze Familiedag vervalt.

We beseffen dat we te maken hebben met een kwetsbare doelgroep en dat het in het anderhalve metertijdperk niet eenvoudig zal zijn om die afstand als koor te handhaven.Verder is er nog onvoldoende duidelijkheid over de impact van het zingen op de verspreiding van het virus. Dus moeten we voorzichtig zijn, geduld betrachten en moeten volhouden totdat er meer duidelijk wordt.

In je eentje blijven zingen, is minder leuk, maar kan wel een beetje helpen. Zet een van onze cd’s maar eens op en zing mee, na overleg met je huisgenoten.

Hou jullie gezond en de tijd zal zeker komen, dat we onze geliefde hobby weer samen kunnen gaan uitvoeren.

We houden jullie op de hoogte,

Het bestuur

 

 

In Juni gaat een boek verschijnen van meer dan 130 blz. waarin teruggekeken wordt naar de bevrijdingsfeesten in Valkenburg in september vorig jaar. Vele activiteiten werden toen georganiseerd, waaronder een indrukwekkende intocht met veel historische legervoertuigen, de ontvangst van veteranen, muziek op het Walramplein, herdenkingsdiensten in de kerken van de zeven kernen van de gemeente en de zeer bijzondere tentoonstellingen “We do remember”.

In dit boek zijn veel foto’s opgenomen die herinneren aan al die evenementen. Ook Geulklank is vertegenwoordigd met een paginagrote foto, genomen bij het vredesmonument bij de kerk.

Het boek gaat bij voorinschrijving tot 1 mei € 7,50 kosten, daarna € 9.95. Men kan inschrijven via overboeking van € 7,50 op rek. nr. NL65RBRB0896612252 van Stichting Platform Wereldburgerschap Valkenburg a.d. Geul o.v.v. je naam en adres en “voorinschrijving boek Valkenburg.”

In Juni is het boek af te halen in de Nicolaas-en Barbarakerk en daarna in museum Valkenburg.

Voor meer informatie: Vraag Jan Schurgers.

 

 

Repetitie elke vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur.

 

 

Op de vrijdag na Carnaval (carnavalsweek) en de vrijdag na Hemelvaartsdag zullen de repetities in de toekomst vervallen.

 

 

 

 

Website by AK Photography & Webdesign | All rights reserved

Mannenkoor Geulklank

Valkenburg aan de Geul (LB)

Tel: +31(0)43-6015927

Email: secretaris@geulklank.nl