ENTER PASSWORD TO CONTINUE

Beste Geulklank Leden

 

Alle repetities en uitvoeringen zijn vanwege de coronacrisis afgelast tot 1 juni. Tegen die tijd gaan we bezien hoe de situatie dan is en wanneer we weer bij elkaar kunnen komen. STERKTE IEDEREEN.

 

 

In Juni gaat een boek verschijnen van meer dan 130 blz. waarin teruggekeken wordt naar de bevrijdingsfeesten in Valkenburg in september vorig jaar. Vele activiteiten werden toen georganiseerd, waaronder een indrukwekkende intocht met veel historische legervoertuigen, de ontvangst van veteranen, muziek op het Walramplein, herdenkingsdiensten in de kerken van de zeven kernen van de gemeente en de zeer bijzondere tentoonstellingen “We do remember”.

In dit boek zijn veel foto’s opgenomen die herinneren aan al die evenementen. Ook Geulklank is vertegenwoordigd met een paginagrote foto, genomen bij het vredesmonument bij de kerk.

Het boek gaat bij voorinschrijving tot 1 mei € 7,50 kosten, daarna € 9.95. Men kan inschrijven via overboeking van € 7,50 op rek. nr. NL65RBRB0896612252 van Stichting Platform Wereldburgerschap Valkenburg a.d. Geul o.v.v. je naam en adres en “voorinschrijving boek Valkenburg.”

In Juni is het boek af te halen in de Nicolaas-en Barbarakerk en daarna in museum Valkenburg.

Voor meer informatie: Vraag Jan Schurgers.

 

ONDER VOORBEHOUD

 

Ook dit jaar wil een groepje enthousiastelingen weer een FAMILIEDAG gaan organiseren voor alle leden en hun aanverwanten. Dat zal gaan gebeuren op zaterdag 20 juni. Verdere details volgen nog, maar het organiserend comité hoopt wel op een zo groot mogelijke deelname, zodat dit weer een gezellig feest wordt voor iedereen.

Noteer 20 juni dus almaar vast in je agenda!

 

Repetitie elke vrijdag van 20.00 uur tot 22.00 uur.

 

Op de vrijdag na Carnaval (carnavalsweek) en de vrijdag na Hemelvaartsdag zullen de repetities in de toekomst vervallen.

 

De zomerstop begint op 10 juli en duurt t/m. 21 aug. M.a.w. op 3 juli is de laatste repetitie en op 28 aug. beginnen we weer.

 

 

Website by AK Photography & Webdesign | All rights reserved

Mannenkoor Geulklank

Valkenburg aan de Geul (LB)

Tel: +31(0)43-6015927

Email: secretaris@geulklank.nl